Booq biedt commissievrij tafels reserveren in Google

news

Doorklikken naar de website of Facebook van een restaurant is voortaan niet meer nodig: dankzij booq Tafelreservering kunnen de gasten van horecaondernemers al rechtstreeks vanuit Google een tafel regelen. Hiervoor werkt de commissievrije reserveringssoftware samen met het nieuwe Reserveren met Google. Naast de Google zoekresultaten zien geïnteresseerden realtime de beschikbaarheid van het door hen gezochte restaurant, waarna ze een reservering kunnen plaatsen.

Reserveren met Google is een nieuwe dienst van de zoekmachinegigant, dat onder meer het direct reserveren van een tafel vanuit de zoekresultaten én Google Maps mogelijk maakt. Werken restaurants met booq Tafelreservering, dan wordt de speciale Google widget hier direct aan gekoppeld. Reserveringen vanuit Google verschijnen daardoor, net als die vanaf de eigen website of Facebook, direct in de planning. Reserveren is alleen mogelijk met een Google account, wat de kans op no-shows aanzienlijk verlaagt.

3-5% meer boekingen

Voor horecagasten is dit systeem nog makkelijker en sneller dan reserveren vanuit de website zelf. Voor ondernemers biedt de nieuwe ontwikkeling een extra groot bereik, verbeterde zichtbaarheid én meer inzicht in hun online kansen. “Op basis van de eerste resultaten en feedback van Google verwachten we dat ondernemers met de combinatie van booq en Google 3 tot 5 % meer boekingen ontvangen.”, vertelt Bjorn Nijhuis (operationeel directeur Eijsink). Eijsink heeft deze koppeling voor booq Tafelreservering en Google gerealiseerd met partner eTender.

Commissievrij

Voor het direct reserveren vanuit de zoekmachine rekent booq Tafelreservering geen kosten per couvert. Datzelfde geldt voor reserveringen via websites of Facebookpagina’s: de software is volledig commissievrij. Uniek in de branche. Bovendien vraagt Google zelf ook geen kosten aan deelnemende restaurants die gebruik willen maken van hun reserveringswidget, wat de samenwerking met booq Tafelreservering extra aantrekkelijk maakt.

Bron en foto: Eijsink

De beste kassasystemen voor horeca

1. Lightspeed - een compleet kassasysteem voor restaurants

Het POS systeem van Lightspeed biedt handige tools voor de moderne restauranteigenaar. Het systeem helpt je overal betalingen te accepteren, direct bestellingen in te voeren en nog veel meer. Als horeca-ondernemer kun je gebruikmaken van functies als het voorraadsysteem, rekeningen splitten, afhaalmogelijkheden en persoonlijke bonnetjes. Beschikbaar vanaf €79 per maand.

2. untill - ontwikkeld voor en door de horeca

Het unTill® horeca kassasysteem is ontwikkeld voor en door de horeca. Wij combineren onze 25 jaar ervaring met jouw kennis van jouw horecazaak. Zo heb je altijd een kassasysteem op maat dat naadloos aansluit op jouw proces. Kortom, unTill werkt altijd zoals jij werkt. Het systeem heeft daarom overzichtelijke plattegronden, is eenvoudig aan te passen naar jouw proces en koppelt met alle belangrijke systemen in de horeca. Beschikbaar vanaf €50 per maand.

3. booq - de tabletkassa voor de moderne ondernemer

De slimste tabletkassa ontwikkeld door Eijsink. Dankzij jarenlange ervaring in complete afrekensystemen hebben ze een optimale koppeling tussen online en offline weten te realiseren. Met dit systeem kun jij je klanten optimaal bedienen, in de retail, leisure, sport, zorg, horeca of catering. Van personeelsplanning tot keukenmanagement en van reserveringssysteem tot webshop. Prijs niet bekend.

4. Twelve - de specialist voor sportgelegenheden

Het kassasysteem van Twelve heeft een eenvoudige indeling waardoor iedereen er moeiteloos mee kan werken. Geen overbodige functies, maar overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Het systeem is ideaal voor de horeca en maakt het mogelijk om snel en eenvoudig af te rekenen met alle denkbare betaalmogelijkheden (CCV, Sepay, Verifone, Ingenico). Daarnaast heb je met één knop overal realtime inzicht in de totale omzet, derving en voorraad. Beschikbaar vanaf €34 per maand.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.