Checkout gaat vernieuwen!

news

Sinds september 2018 wordt de website Checkout.nl actueel gehouden door een nieuwe partij. In deze nieuwsbrief willen wij de nieuwe beheerders van Checkout.nl graag voorstellen. De komende periode gaan ze hard aan de slag om de website te transformeren tot een nieuw concept waarin de ondernemer en leverancier elkaar nog makkelijker kunnen vinden. De nieuwe website gaat gebruik maken van de nieuwste technologieën en inzichten om dit te realiseren. In het eerste kwartaal van 2019 gaat de nieuwe website live.

“Mijn naam is Ralph Oudshoorn en samen met Camiel Kuiper en Marco van Etten zijn wij 4 jaar geleden begonnen met ondernemen. We zijn gestart met de digitale collectebus voor goede doelen en vanuit daar hebben we een aantal bedrijven opgezet. Door onze ervaring met de payment industrie, ervaringen als ondernemer en onze expertise in software ontwikkeling zijn wij met Checkout.nl in contact gekomen. We hebben veel zin om van Checkout een nieuwe website te maken om de bezoeker aan de juiste dienst of het juiste product te koppelen. Komende maanden gaan we met zoveel mogelijk leveranciers om tafel om ervoor te zorgen dat iedereen kan participeren bij onze nieuwe lancering.”

Met deze verandering betekent het ook dat Checkout goed heeft gekeken naar haar eigen verdienmodel. Na de lancering van de nieuwe website zal Checkout een commercieel model gaan hanteren. Binnenkort zal hier meer informatie over beschikbaar komen, maar wij komen ook graag bij iedereen langs om in gesprek te gaan.

“Wij hebben veel zin in de uitdaging om de website te vernieuwen en kijken ernaar uit om kennis te maken! Mail mij gerust als er vragen zijn. Ik ben bereikbaar per mail: [email protected]

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.