Combidesk en booq starten samenwerking

news

booq, marktleider op gebied van digitaliseringsoplossingen voor horeca, en Combidesk starten een partnership om meerdere nieuwe softwarekoppelingen toe te voegen aan het Booq Platform.
Het partnership voorziet in een totaalpakket aan booq Bricks die processen in een horecazaak optimaliseren, terwijl de koppelingen met externe softwarepakketten gefaciliteerd wordt door Combidesk. Op die manier zorgt het voor een ‘best of both worlds’ oplossing.

“Met booq zorgen we voor rendement door middel van efficiënte processen. Maar we snappen dat de wereld groter is dan booq. Daar waar we met ons platform geen invulling geven, zorgen we voor een koppeling met de beste functie-specifieke partijen in de markt. Door onze goede samenwerking met Combidesk, koppel je tal van financiële pakketten zodat digitalisering verder gaat dan de muren van een horecazaak.”, aldus Björn Nijhuis, operationeel directeur en product manager van booq.

Tim Fabels, oprichter en eigenaar van Combidesk, vult aan: “Sinds 2014 ontwikkelt Combidesk diverse softwarekoppelingen. Met de groeiende vraag uit de markt naar koppelingen met boekhoudpakketten, heeft dit de laatste jaren onze primaire aandacht. Toen Eijsink ons benaderde en haar wensen kenbaar maakte, bleek dit een perfecte match. Door middel van de gerealiseerde koppelingen zorgen we dat de stekker van de financiële pakketten past in het stopcontact van booq.
Zo is het handmatig overnemen van bonnen en kastellingen verleden tijd en blijft het hele proces geautomatiseerd.”

Koppel booq met jouw boekhoudtpakket voor een foutloze en kostenefficiënte boekhouding. Wil je meer weten over alle koppelingen? Klik dan hier.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.