Exact en Knab introduceren boekhoudkoppeling

news

Klanten van Exact en Knab kunnen voortaan hun bankrekening aan hun boekhoudpakket koppelen. De banktransacties van ondernemers worden hierdoor automatisch dagelijks in de boekhoudsoftware verwerkt.

Exact heeft ruim 14.000 klanten met een zakelijke rekening bij Knab. Deze klanten hoeven hun bankafschriften nu niet meer handmatig in te voeren in Exact Online. Dat scheelt een hoop tijd en voorkomt fouten. Zo blijkt uit berekeningen van Exact dat het handmatig verwerken van een bankafschrift gemiddeld 298 seconden duurt. Het gebruik van een automatische bankkoppeling bij de verwerking van bankafschriften levert een tijdsbesparing van 89% op.

"We zijn blij dat we met de koppeling tussen Exact Online en Knab tegemoet kunnen komen aan de wensen van accountants- en administratiekantoren en zzp’ers. Zij besparen direct veel tijd", aldus Dimitri Braakman, Commercial Product Manager Connectivity & App Center bij Exact. Alexander Vinke, Senior Product Owner bij Knab: "Uit onderzoek blijkt dat Exact Online een van de populairste boekhoudsoftwarepakketten is onder onze zakelijke klanten. Deze koppeling is dus niet meer dan logisch." Hier vindt u een overzicht van alle boekhoudkoppelingen die Knab biedt.


Concurrenten van Exact Online volgens Checkout.nl

Het gebruiken van een boekhoudpakket kent meer voordelen dan nadelen. Om je op weg te helpen, hebben we een aantal boekhoudprogamma’s op een rij gezet die zeer geschikt zijn voor starters of zzp'ers. Deze pakketten hebben alle functies die je nodig hebt en blijven betaalbaar.

1. E-boekhouden.nl - als beste getest - eerste 15 maanden gratis

Eenvoudig online boekhouden, factureren en uren registreren doe je met e-Boekhouden.nl. De eerste 15 maanden van je onderneming is e-Boekhouden.nl volledig gratis! Inclusief: ondersteuning per telefoon of e-mail, handige koppelingen en veel meer. Het best beoordeeld! Maak nu een gratis account aan en ervaar het gemak van e-Boekhouden.nl.

2. Myfinance - het eenvoudigste voor ZZP’ers

Myfinance is het boekhoudpakket voor zzp’ers. Voor een laag en vast bedrag van €9 per maand kun je alle modules zonder enige beperking gebruiken inclusief volledige rapportage, gratis toegang voor je boekhouder en een andere gebruiker en een onbeperkt aantal banktransacties. Maak je nu al gebruik van een boekhoudprogramma dan kun je eenvoudig overstappen met behulp van de overstapservice. Maak nu een gratis account aan en ervaar het gemak van Myfinance.

3. Visma eAccounting - meest gebruiksvriendelijk - eerste 12 maanden gratis

Visma eAccounting is het meest complete online boekhoudpakket. Boekhouden én factureren is altijd onbeperkt. Voor maar €15 per maand heb je je boekhouding en facturatie geregeld, inclusief mobiele app, gebruiksvriendelijke software en uitstekende klantenservice. Maak vrijblijvend een gratis account aan en probeer het zelf!

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.