Gastrofix integreert Deliverect in kassasysteem

news

Gastrofix, de Duitse fabrikant van kassasystemen en bekend van de iPadkassa, gaat een waardevolle samenwerking aan met softwareleverancier Deliverect. Dankzij de integratie van Deliverect komen online bestellingen van alle kanalen en platformen automatisch in de kassa. Bovendien kunnen deze platformen worden beheerd vanuit één programma. Deze optimalisatie brengt horecaondernemers meer rust, tijd en omzet.

Meer omzet, minder personeelskosten en flinke foutreductie

Ondernemers die al met Deliverect werken, hebben hun omzet met 20 tot 30 procent zien stijgen, omdat het beheer van de bestellingen is geautomatiseerd. Het is niet langer nodig om bonnen uit diverse systemen handmatig opnieuw in te voeren in het eigen kassasysteem. Restaurants met meer dan 30 bestellingen per dag hebben hierdoor een significante personeelsbesparing van 0,25 FTE weten te realiseren. Bovendien wordt de kans op fouten gereduceerd met 80 procent, omdat de bestellingen automatisch in het kassasysteem worden verwerkt.

Marc van Benthum, Gastrofix’ Country Manager Nederland: “Wij zijn enorm blij met de implementatie van Deliverect, omdat het ondernemers duidelijk tijd en dus geld laat besparen. Het sluit naadloos aan bij onze missie om horecaondernemers te ondersteunen bij het optimaliseren van de processen en loopwegen, waardoor zij hun omzet kunnen verhogen.”

Over Gastrofix en Deliverect

Sinds de oprichting heeft Gastrofix meer dan 15.000 licenties verkocht aan klanten in meer dan tien landen, die samen een jaaromzet van meer dan vier miljard euro aan de kassa afhandelen. Met de kassasoftware beslaat Gastrofix een scala van restaurants, bars, kantines, hotels, bakkerijen en hotelketens. Het bedrijf behoort wereldwijd tot de paar leveranciers van kassatechnologie gebaseerd op software en cloud.

Deliverect is een jong en snelgroeiend SaaS-bedrijf (Software as a Service), dat het verwerken van online bestellingen vereenvoudigt door online bezorgplatforms van derden te verbinden met het kassasysteem van het horecabedrijf. De software is een gamechanger voor restaurants en andere horecazaken met meer dan dertig online bestellingen per dag.

​Bron: Gastrofix GmbH
Foto: Misset Horeca

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.