Integratie tussen Lightspeed en Deliveroo

news

Kassaleverancier Lightspeed en maaltijdbezorger Deliveroo hebben op 25 juni 2018 tijdens het horeca event Data Meets Hospitality, de directe integratie tussen Lightspeed en Deliveroo bekend gemaakt. Bestellingen via Deliveroo worden nu direct in het kassasysteem van Lightspeed verwerkt. 

Voordelen voor ondernemers

Dankzij de integratie kunnen horeca-ondernemers maaltijdbezorging beter opnemen in hun dagelijkse activiteiten en verbeteren zij hun efficiëncy en winst. Het invoeren van de bezorgorders kost horeca-ondernemers die maaltijdbezorging bieden veel extra werk. Immers, elke order die op een bezorgtablet binnenkomt moet handmatig worden omgezet naar hun kassasysteem, wat veel tijd en ook de nodige fouten oplevert, die weer hersteld moeten worden. De bezorgorders moeten omgezet worden naar hun kassasysteem om de omzet en voorraad correct en legaal bij te kunnen houden. De extra tijd die dit kost betekent voor veel ondernemers dat ze een extra fulltime werknemer in dienst moeten nemen voor het afhandelen van de bezorgorders. Dankzij de integratie tussen Deliveroo en Lightspeed is dit niet meer nodig. Er zijn geen aparte tablets meer nodig naast de iPad kassa van Lightspeed en de voorraad wordt automatisch bijgewerkt. Er worden hierdoor geen orders gemist en er worden veel minder fouten gemaakt. 

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.