De vergelijker voor het MKB

Checkout is de grootste vergelijkingssite voor zakelijk Nederland. Met veel aangesloten leveranciers en een groot assortiment biedt Checkout een duidelijk overzicht van allerlei producten. Door betrouwbare informatie te geven maakt Checkout moeilijke keuzes makkelijker.

Wij zijn Checkout

Checkout heeft de ambitie om de wereld transparanter te maken. We creëren graag transparantie, maar dat zijn we ook over onszelf. Daarom vind je op deze pagina informatie over onze werkwijze, kwaliteitswaarborgen en ons beloningsbeleid. Heb je nog vragen? Stel ze gerust via ons contactformulier, we beantwoorden ze graag.

Wat doen wij voor je?

Via onze website kun je pinapparaten, kassasystemen en boekhoudpakketten met elkaar vergelijken en vaak ook aanschaffen. Om een goede vergelijking te kunnen maken, stellen wij je een aantal vragen. Op basis van jouw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Vervolgens kun je bijna altijd het door jou gewenste product via onze website afsluiten. In de vergelijking zie je per product op de detailpagina wat wij voor je doen en wat de leverancier voor je doet.

Hoe volledig is onze vergelijking?

Op onze website vergelijken wij binnen de productcategorieën pinapparaten, kassasystemen en boekhoudpakketten. Per productgroep hebben we een overzicht gemaakt waarop je kan zien wie we wel en wie we niet in de vergelijking opnemen. Ook tonen we onderaan de vergelijking de namen van leveranciers waarvan we geen productinformatie hebben. Zo krijg je toch een compleet overzicht van alle aanbieders.

Hoe vergelijken wij?

Om de vergelijking te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van jou. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke producten het beste aansluiten op jouw situatie. Hierbij letten wij niet alleen op prijs, maar telt ook de kwaliteit van het product mee.

Wil je liever zelf bepalen wat het juiste product is? Dan kun je gebruik maken van ons volledige zoekresultaat. Daarin kun je alle producten rangschikken op basis van de prijs, kwaliteit, klantcijfer of prijs-kwaliteitverhouding. 

Het maakt overigens niet uit of Checkout een samenwerking met de aanbieder heeft of niet. Alle producten die voldoen aan de wensen worden getoond.

Hoe verdienen wij met vergelijken?

Op onze website kun je verschillende producten vergelijken. Koop je zo’n product via ons of klik je via onze site door naar de site van de aanbieder? Dan ontvangen wij hiervoor een eenmalige vaste of variabele vergoeding. Voor deze vergoeding onderhandelen we met aanbieders om de beste voorwaarden en de scherpste tarieven te krijgen, hebben we experts in dienst die je voorzien van advies en je vragen beantwoorden.

Met een aantal aanbieders hebben wij geen samenwerking. Van deze aanbieders ontvangen wij geen vergoeding. Wij vergelijken ze wel en tonen hun prijzen, omdat wij jou met onze site zo volledig mogelijk willen informeren over de meest actuele prijzen en productkenmerken.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.