Werken bij Checkout

De grootste vergelijkingssite voor zakelijk Nederland en ook één van de leukste werkgevers van Nederland. Samen werken we keihard om de wereld transparanter en gemakkelijker maken.

Hoe het is om te werken bij Checkout?

Om ons doel - de wereld transparant maken - te bereiken hebben wij mensen nodig die in mogelijkheden denken, fouten durven maken, elkaar helpen en zichzelf steeds opnieuw verbeteren. We doen dit in een open, ontspannen omgeving, waar we informeel, maar wel professioneel met elkaar én de klant omgaan. Met een hecht, betrokken en gezellig team werken we hard met elkaar om Checkout elke dag weer een stapje beter te maken.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en plezier heeft in zijn werk. Alleen dan haal je het beste uit jezelf en beteken je het meeste voor collega’s en klanten. Bij ons werken mensen die trots zijn op wat ze doen en wat zij voor de klant bereiken.

Vacatures

We groeien hard, maar helaas hebben we op dit moment geen openstaande functies. Wil je geen vacature missen? Stuur een email naar [email protected]. Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte wordt gehouden!

Vragen over werken bij Checkout?

Neem contact op met onze recruiter via [email protected].

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.